Kuchnia chińska

Warzywa do woka

warzywa do woka

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /wp-content/themes/hoa/single-produkt.php on line 37
Nowość
Bestseller

Mieszanka kruchych i delikatnych warzyw z fasolą mung i pędami bambusa idealnie pasuje do dań kuchni chińskiej i wietnamskiej. Orientalnego smaku dodają grzyby. Całość świetnie komponuje się w daniach z woka. Produkt ma niską zawartość soli.

Gramatura: 330 g

SKŁADNIKI

mieszanka warzyw 51,8 % (kiełki fasoli mung, marchewka, pędy bambusa),
woda,
grzyby mun (Ucho Bzowe),
cukier,
sól,
ocet,
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy,
substancja wiążąca: chlorek wapnia

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu
Energia: kJ 234 / kcal 56
Tłuszcz 0g
KTN* 0 g
Węglowodany 8,5 g
Cukry 2,0 g
Błonnik 3,8 g
Białko 3,5 g
Sól 0,79 g

Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY