Kuchnia tajska

Sok z limonki

Nowość
Bestseller

Znacznie intensywniejszy od cytryny smak limonki to uzupełnienie dań kuchni tajskiej. Praktyczne i wygodne zastosowanie w kuchni. Można wykorzystać go zarówno do potraw kuchni tajskiej jak i do przygotowania napojów, drinków oraz deserów.

SKŁADNIKI

sok z limonki z zagęszczonego soku 99,96 %
olejek eteryczny ze skórki limonki
przeciwutleniacz: pirosiarczyn potasu

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu
Energia: kJ 94kcal 22
Tłuszcz 0,1 g
KTN* 0,0 g
Węglowodany 1,0 g
Cukry 0,9 g
Białko 0,3 g
Sól 0,02 g

*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY