Kuchnia japońska

Nikkei rice – Ryż z quinoa

Nowość
Bestseller

Fuzja kuchni japońskiej i peruwiańskiej. Kompozycja ryżu do sushi i quinoa dobrana w odpowiednich proporcjach do przygotowania klasycznego sushi oraz eksperymentów z różnymi kształtami.

Gramatura: 400g

SKŁADNIKI

ryż  75 % 
quinoa  25 % ( quinoa czerwona, quinoa czarna)

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia: kJ 1245 / kcal294
Tłuszcz 2,0g
KTN* 0,4g
Węglowodany 62g
Cukry 0,4g
Błonnik 1,9g
Białko 6,6g
Sól 0,05g
*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY