Kuchnia japońska

Makaron z tapioką

Nowość
Bestseller

Sycący i wyjątkowy w smaku. Dzięki zawartości mąki z brązowego ryżu jest bogaty w witaminę B. Jego walory smakowe podkreśla zawartość zielonej herbaty i tapioki.
Idealny składnik zup, egzotycznych sałatek. Odpowiedni do jedzenia na zimno i na gorąco.

Gramatura: 200g

 

SKŁADNIKI

mąka ryzowa brązowa,
mąka z tapioki 17,3%,
zielona herbata w proszku 0,65%,
sól

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia kJ1561 / kcal367
Tłuszcz 0g
KTN* 0g
Węglowodany 84,4g
Cukry 0,8g
Białko 6,9g
Sól 0,6g
*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY Z PRODUKTEM