Kuchnia tajska

Czerwone curry

Nowość
Bestseller

Połączenie czerwonego chilli oraz aromatycznych ziół i przypraw. Stanowi bazę dań kuchni tajskiej, może służyć do marynowania mięsa oraz doprawiania warzyw.

Gramatura: 115 g

SKŁADNIKI

cukier
olej SOJOWY
sól
czerwone chili 13%
trawa cytrynowa 12%
galangal
woda
przyprawy
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
regulator kwasowości: kwas cytrynowy

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

kJ433
kcal103
Tłuszcz3,0g
KTN*0,9g
Węglowodany15g
Cukry5,0g
Błonnik2,0g
Białko3,0g
Sól17,7g
*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY Z PRODUKTEM