Kuchnia chińska

Czarny ocet ryżowy

Nowość
Bestseller

Ma ciemny, głęboki kolor, nieco słodkawy smak. Jest idealny jako marynata do mięsa, dip oraz sos do sałatek. Świetnie sprawdzi się jako zastępca octu balsamicznego.

Gramatura: 150ml

SKŁADNIKI

ocet ryżowy 50 % ( woda, ryż 18 %, wino do gotowania, cukier),
woda,
cukier,
barwnik: E 150a,
przyprawy

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia kJ 221 
Tłuszcz 0g
KTN* 0g
Węglowodany 13g
Cukry 12g
Białko 0g
Sól 0,13g

 *KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
 
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY Z PRODUKTEM