Kuchnia tajska

Cukier kokosowy

Nowość
Bestseller

Ekologiczny, o obniżonej wartości glikemicznej, zdrowy zamiennik białego cukru. W smaku przypomina cukier brązowy, choć jest bardziej karmelowy. Występuje w postaci ciemno i jasnobrązowych granulek.

Gramatura: 200g

 

SKŁADNIKI

cukier kokosowy( Cocos nucifera) 99,5%*
sok z owoców mangostanu*
*Produkt BIO

WARTOŚCI ODŻYWCZE

Na 100g / ml produktu

Energia kJ 1693 / kcal 400
Tłuszcz 1,0g
KTN* 0,9g
Węglowodany 95g
Cukry 81g
Błonnik 4,1g
Białko 0,8g
Sól 0,0g
*KTN – kwasy tłuszczowe nasycone
**Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)
Wróć do poprzedniej strony

PRZEPISY Z PRODUKTEM